Passa al contingut principal

QUI SOM?


  • QUÈ ÉS L’AMPA?
L’AMPA és una associació sense afany de lucre formada per mares i pares d’alumnes de l’Institut La Mar de la Frau amb una missió: contribuir a la millora de la qualitat del sistema educatiu públic i de les condicions d’escolarització dels i les alumnes del centre.

El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els sectors de la comunitat educativa.

L’AMPA és un espai que us ofereix a totes les famílies una oportunitat única per participar en la vida del centre educatiu i en l’educació que reben els nostres fills. El suport de tots els pares i mares és fonamental perquè l’associació sigui més sòlida i participativa. Des de l’AMPA i exercint diferents responsabilitats -econòmiques, legals, laborals i personals- les famílies podem influir en l’educació de tots els alumnes i en la bona marxa de l’institut.

  • OBJECTIUS GENERALS DE L’AMPA
  1. Fomentar la participació de les famílies com a estratègia per a la millora de la qualitat educativa de l’institut
  2. Millorar la comunicació entre famílies - AMPA - centre educatiu - entorn 
  3. Col·laborar amb els projectes que porti a terme el centre 
  4. Millorar la gestió de l’AMPA 
  5. Oferir els serveis que les famílies i els alumnes necessiten 

  • ASSEMBLEA DE SOCIS
L'Assemblea general és l'òrgan de govern de l’AMPA i decideix tots el temes d’importància de l’associació. Totes les famílies associades tenen veu i vot a l’assemblea. Ordinàriament es reuneix un cop a l’any i es presenten i aproven: la junta, la memòria i l’estat de comptes del curs anterior i el pla de treball i el pressupost del curs. (Actes assemblees)


  • Components de la junta: Aquí podeu conèixer qui són els membres de l'actual junta.
I en som uns quants més que ens reunim un cop al mes a la sala de l’AMPA de l’institut.
T'HI APUNTES ?


Comentaris

Destacats

BENVINGUTS

Benvolgudes famílies des de l’AMPA de l’Institut La Mar de la Frau us volem donar la benvinguda al centre. Aquí us avancem alguns aspectes que pensem us poden ser útils per començar el nou curs.  Llibres de text reciclats : Si necessiteu comprar o llogar llibres de text, l’AMPA i l’Institut col·laborem amb una empresa que es diu IDDINK. Si necessiteu fer una comanda cliqueu aquí . Armariets : Des de l’AMPA es posa a disposició del alumnes armariets per desar el material personal.  Per poder llogar un armariet s’ha de ser soci de l’AMPA.   El cost de l’armariet és de 10 euros anual i es demana una fiança de 10 euros que serà retornada quan ja no es vulgui fer-ne ús. Aquestes són les normes del lloguer i ús dels armariets. Per fer la reserva cal omplir el document i fer el seu pagament. Un cop fet, és imprescindible que PASSEU PER L'OFICINA DE L'AMPA PER L'ASSIGNACIÓ DEL VOSTRE ARMARIET. Agendes : Per tal de recollir diners pel viatge de final de l’ESO,

NOVA WEB AMPA

Aquest mes estrenem nova web i per tant anirem incorporant noves millores a mesura que veiem el seu funcionament. Qualsevol opinió serà ben rebuda i considerada. Gràcies.

Graduació alumnes 4t ESO

Aquest curs no s’ha pogut realitzar la festa de graduació dels alumnes de 4t d’ESO, tal i com estem acostumats a fer, degut a  la normativa  per la Covid-19. Tot i això, el passat divendres 3 de juliol es va fer una trobada dels tutors i l’equip directiu amb les alumnes i els alumnes que acaben el cicle d’ESO. Els han rebut en grups de 15, segons permet la situació actual. Van poder recordar els quatre anys de l’ESO amb el vídeo preparat pels tutors i tutores, es va fer entrega de l’orla de part de l’AMPA i finalment es van acomiadar d’aquells companys i companyes  que marxen de l’Institut en acabar aquesta etapa.  Us desitgem un bon estiu a tots i totes i ens retrobem al setembre al començament del nou curs acadèmic 2020-21.  BON ESTIU!!!!!