Passa al contingut principal

PARTICIPACIÓ FAMÍLIES

UN DELS OBJECTIUS DE L'AMPA ÉS FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ ACTIVA DE LES FAMÍLIES EN L'EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS I FILLES.

Comunicació amb les famílies dels alumnes.  Per poder tenir relació constant amb i entre les famílies i transmetre informació, inquietuds i dubtes hi ha grups de whatsapp per classes. Si vols unir-te demana a qualsevol altre pare/mare de la classe del teu fill/a que t´hi afegeixi. El canal de comunicació oficial de l’AMPA és el correu electrònic ampaieslamardelafrau@gmail.com

Activitats de mares i pares amb els alumnes. L’AMPA coordina un grup de pares i mares que de forma voluntària realitza activitats amb els alumnes del centre. (Speaking, escacs, i qualsevol altre proposta que tingueu). T’hi animes? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Voluntari activitats.

Mares i pares delegats de classe. Des del curs 2018-19 hem engegat el projecte de delegats de classe amb l’objectiu d’establir un canal efectiu de comunicació (vagues,  exàmens, deures...) entre les famílies, l’AMPA i el centre educatiu. El canal de comunicació utilitzat en aquest projecte és el whatsapp. Vols ser delegat de la classe del teu fill/a? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Delegats de classe.

Les famílies a les festes. L’AMPA informa a les famílies i participa de les festes organitzades pel centre (bicicletada, Sant Jordi...) i per la pròpia AMPA (graduació de 4t i de 2n de BAT...). També entrega vals als premis literaris i obsequia amb una orla a final de batxiller. T’apuntes a ajudar en el muntatge de festes? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Festes.

L’escola de pares i mares és un espai per la reflexió i el debat educatiu entre famílies, mestres, alumnes, etc. L’AMPA organitza i/o difon xerrades, taules rodones i tallers sobre temes educatius relacionats amb l’adolescència. Tens idees, suggeriments per l’escola de mares i pares? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Escola de mares i pares.

Representació de l’AMPA en el consell escolar de centre. Un representat de l’AMPA i dos mares/pares més formem part del consell escolar del centre, per tant participen en les decisions sobre el projecte educatiu, el reglament de règim intern, el pressupost, la programació general del centre,… Al nostre apartat de documents podeu consultar els últims acords. Vols ser un dels dos representants de mares/pares al consell escolar? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Eleccions al Consell Escolar.


Comentaris

Destacats

BENVINGUTS

Benvolgudes famílies des de l’AMPA de l’Institut La Mar de la Frau us volem donar la benvinguda al centre. Aquí us avancem alguns aspectes que pensem us poden ser útils per començar el nou curs.  Llibres de text reciclats : Si necessiteu comprar o llogar llibres de text, l’AMPA i l’Institut col·laborem amb una empresa que es diu IDDINK. Si necessiteu fer una comanda cliqueu aquí . Armariets : Des de l’AMPA es posa a disposició del alumnes armariets per desar el material personal.  Per poder llogar un armariet s’ha de ser soci de l’AMPA.   El cost de l’armariet és de 10 euros anual i es demana una fiança de 10 euros que serà retornada quan ja no es vulgui fer-ne ús. Aquestes són les normes del lloguer i ús dels armariets. Per fer la reserva cal omplir el document i fer el seu pagament. Un cop fet, és imprescindible que PASSEU PER L'OFICINA DE L'AMPA PER L'ASSIGNACIÓ DEL VOSTRE ARMARIET. Agendes : Per tal de recollir diners pel viatge de final de l’ESO,

NOVA WEB AMPA

Aquest mes estrenem nova web i per tant anirem incorporant noves millores a mesura que veiem el seu funcionament. Qualsevol opinió serà ben rebuda i considerada. Gràcies.

Graduació alumnes 4t ESO

Aquest curs no s’ha pogut realitzar la festa de graduació dels alumnes de 4t d’ESO, tal i com estem acostumats a fer, degut a  la normativa  per la Covid-19. Tot i això, el passat divendres 3 de juliol es va fer una trobada dels tutors i l’equip directiu amb les alumnes i els alumnes que acaben el cicle d’ESO. Els han rebut en grups de 15, segons permet la situació actual. Van poder recordar els quatre anys de l’ESO amb el vídeo preparat pels tutors i tutores, es va fer entrega de l’orla de part de l’AMPA i finalment es van acomiadar d’aquells companys i companyes  que marxen de l’Institut en acabar aquesta etapa.  Us desitgem un bon estiu a tots i totes i ens retrobem al setembre al començament del nou curs acadèmic 2020-21.  BON ESTIU!!!!!