PARTICIPACIÓ FAMÍLIES

UN DELS OBJECTIUS DE L'AMPA ÉS FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ ACTIVA DE LES FAMÍLIES EN L'EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS I FILLES.

Comunicació amb les famílies dels alumnes.  Per poder tenir relació constant amb i entre les famílies i transmetre informació, inquietuds i dubtes hi ha grups de whatsapp per classes. Si vols unir-te demana a qualsevol altre pare/mare de la classe del teu fill/a que t´hi afegeixi. El canal de comunicació oficial de l’AMPA és el correu electrònic ampaieslamardelafrau@gmail.com

Activitats de mares i pares amb els alumnes. L’AMPA coordina un grup de pares i mares que de forma voluntària realitza activitats amb els alumnes del centre. (Speaking, escacs, i qualsevol altre proposta que tingueu). T’hi animes? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Voluntari activitats.

Mares i pares delegats de classe. Des del curs 2018-19 hem engegat el projecte de delegats de classe amb l’objectiu d’establir un canal efectiu de comunicació (vagues,  exàmens, deures...) entre les famílies, l’AMPA i el centre educatiu. El canal de comunicació utilitzat en aquest projecte és el whatsapp. Vols ser delegat de la classe del teu fill/a? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Delegats de classe.

Les famílies a les festes. L’AMPA informa a les famílies i participa de les festes organitzades pel centre (bicicletada, Sant Jordi...) i per la pròpia AMPA (graduació de 4t i de 2n de BAT...). També entrega vals als premis literaris i obsequia amb una orla a final de batxiller. T’apuntes a ajudar en el muntatge de festes? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Festes.

L’escola de pares i mares és un espai per la reflexió i el debat educatiu entre famílies, mestres, alumnes, etc. L’AMPA organitza i/o difon xerrades, taules rodones i tallers sobre temes educatius relacionats amb l’adolescència. Tens idees, suggeriments per l’escola de mares i pares? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Escola de mares i pares.

Representació de l’AMPA en el consell escolar de centre. Un representat de l’AMPA i dos mares/pares més formem part del consell escolar del centre, per tant participen en les decisions sobre el projecte educatiu, el reglament de règim intern, el pressupost, la programació general del centre,… Al nostre apartat de documents podeu consultar els últims acords. Vols ser un dels dos representants de mares/pares al consell escolar? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Eleccions al Consell Escolar.