Passa al contingut principal

PARTICIPACIÓ FAMÍLIES

UN DELS OBJECTIUS DE L'AMPA ÉS FOMENTAR LA PARTICIPACIÓ ACTIVA DE LES FAMÍLIES EN L'EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS I FILLES.

Comunicació amb les famílies dels alumnes.  Per poder tenir relació constant amb i entre les famílies i transmetre informació, inquietuds i dubtes hi ha grups de whatsapp per classes. Si vols unir-te demana a qualsevol altre pare/mare de la classe del teu fill/a que t´hi afegeixi. El canal de comunicació oficial de l’AMPA és el correu electrònic ampaieslamardelafrau@gmail.com

Activitats de mares i pares amb els alumnes. L’AMPA coordina un grup de pares i mares que de forma voluntària realitza activitats amb els alumnes del centre. (Speaking, escacs, i qualsevol altre proposta que tingueu). T’hi animes? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Voluntari activitats.

Mares i pares delegats de classe. Des del curs 2018-19 hem engegat el projecte de delegats de classe amb l’objectiu d’establir un canal efectiu de comunicació (vagues,  exàmens, deures...) entre les famílies, l’AMPA i el centre educatiu. El canal de comunicació utilitzat en aquest projecte és el whatsapp. Vols ser delegat de la classe del teu fill/a? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Delegats de classe.

Les famílies a les festes. L’AMPA informa a les famílies i participa de les festes organitzades pel centre (bicicletada, Sant Jordi...) i per la pròpia AMPA (graduació de 4t i de 2n de BAT...). També entrega vals als premis literaris i obsequia amb una orla a final de batxiller. T’apuntes a ajudar en el muntatge de festes? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Festes.

L’escola de pares i mares és un espai per la reflexió i el debat educatiu entre famílies, mestres, alumnes, etc. L’AMPA organitza i/o difon xerrades, taules rodones i tallers sobre temes educatius relacionats amb l’adolescència. Tens idees, suggeriments per l’escola de mares i pares? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Escola de mares i pares.

Representació de l’AMPA en el consell escolar de centre. Un representat de l’AMPA i dos mares/pares més formem part del consell escolar del centre, per tant participen en les decisions sobre el projecte educatiu, el reglament de règim intern, el pressupost, la programació general del centre,… Al nostre apartat de documents podeu consultar els últims acords. Vols ser un dels dos representants de mares/pares al consell escolar? ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Eleccions al Consell Escolar.


Comentaris

Destacats

BENVIGUDA AL CURS 2021-2022

Benvolgudes   famílies,   des   de   l’AMPA   de   l’Institut   La   Mar   de   la   Frau,   us   volem  donar   la benvinguda al centre. A la pàgina web de l’Institut http://lamardelafrau.net   trobareu   un apartat on hi ha tota la informació relacionada amb l’AMPA; membres, funcionament, acords, serveis, notícies, etc. Aquí us avancem alguns aspectes que pensem us poden ser útils per començar el nou curs. Llibres de text reciclats : Si necessiteu comprar o llogar llibres de text, l’AMPA    i l’Institut col·laborem amb una empresa que es diu IDDINK. Si necessiteu fer una comanda a aquesta empresa cliqueu aquí . Armariets : Des de l’AMPA es posa a disposició del alumnes armariets   per desar   el material personal. Per poder llogar un armariet s’ha de ser soci de l’AMPA. La quota anual de l’armariet és de 15 euros i a més es demana una fiança de 10 euros  que serà retornada quan ja no es vulgui fer-ne ús i s'entreguin les claus

UNEIX-TE A L'AMPA

Benvolguda sòcia i benvolgut soci. Per tal de continuar amb l'activitat de la nostra AMPA necessitem la vostra participació. La junta està formada per 9 persones que porten a terme totes les tasques amb ajuda d'algunes col·laboradores. Ara hi ha 4 d'aquestes 9 persones que deixen la junta.  Cal, doncs trobar relleu per aquestes persones. Els càrrecs que calen renovar són la presidència, la vicepresidència, la vicesecretaria i una vocalia. Si voleu ser membres de la junta envieu un correu a ampaieslamardelafrau@gmail.com indicant el vostre nom i cognom i el vostre telèfon. També podeu participar en la nostra AMPA formant part de les diferents comissions de treball de l'AMPA com a col·laboradores: 🔊 Escola inclusiva : Comissió encarregada de vetllar per tal que tot l'alumnat tingui les mateixes oportunitats d'aprenentatge al centre i que tingui totes les seves necessitats educatives cobertes i amb recursos adequats. Sense vocal . 🏬 Infraestructures : Comissió

NOU PROGRAMA DE GESTIÓ INTEGRADA DE L'ACTIVITAT DOCENT I FAMILIAR: CLICKEDU

Mares i pares, recordeu que demà dimecres 6 d'octubre el centre ens convoca a la reunió virtual explicativa de la nova aplicació Clickedu que començarem a utilitzar entre docents, famílies i alumnes. Considerem molt interessant aquesta nova eina i important que us connecteu aquest dia. El mateix dia de la reunió ens posaran l'enllaç a la reunió a la web de l'Institut.