QUÈ FEM?

AMB LES QUOTES DELS SOCIS I ELS MEMBRES DE L’AMPA I VOLUNTARIS, SEGUINT EL PLA DE TREBALL, EL QUE FEM ÉS:

Gestió armariets. Els alumnes socis tenen a disposició armariets per a llogar. Es pot fer la reserva del lloguer anual dels armariets, omplint el formulari i pagant la quota anual. Essent necessari d'omplir el formulari i obtenir així l'assignació personal de l'armariet. Informació i formulari.

Activitats extraescolars. Oferim als socis la possibilitat d’una varietat d’activitats extraescolars. Informació i documents de les activitats extraescolars.

Reutilització i distribució dels llibres de text. Hi ha un acord entre el centre, l’AMPA i l’empresa Iddink per la utilització de llibres reciclats, nous i llicències digitals.
Informació Iddink i servei venda Iddink pel nostre Institut.

Biblioteca.  L’AMPA col·labora amb el centre en la creació del fons de la biblioteca i en la seva dinamització perquè sigui una veritable eina de treball i a la vegada un espai d’accés a ordinadors per aquells/aquelles alumnes i les seves famílies que ho vulguin o ho necessitin. L’AMPA valora i aposta per donar suport al Pla de lectura del centre com a tret metodològic i pedagògic de treball del nostre institut.

Reunions periòdiques amb la direcció. Per tal de treballar conjuntament i assolir els objectius comuns que compartim, fem aquestes reunions on podem compartir preocupacions, propostes, neguits, solucions,… 

Servei de mediació. És una eina que oferim per ajudar en la resolució de conflictes dins el marc de la cooperació i la negociació. És una línia de treball que neix des de la Direcció del centre i que té tot el nostre suport. Si teniu qualsevol conflicte a resoldre poseu-vos en contacte amb l’AMPA, ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Mediació

Mobilitat. Es treballa per millorar la mobilitat del voltant del centre. (Carril bici, rampes d’accés, marquesines a les parades de bus,...)

Tots junts podem aconseguir moltes coses. Fes-te soci de l’Ampa, pels teus fills!