Passa al contingut principal

QUÈ FEM?

AMB LES QUOTES DELS SOCIS I ELS MEMBRES DE L’AMPA I VOLUNTARIS, SEGUINT EL PLA DE TREBALL, EL QUE FEM ÉS:

Gestió armariets. Els alumnes tenen a disposició armariets per a llogar. Es pot fer la reserva del lloguer anual dels armariets, omplint el formulari i pagant la quota anual. Essent necessari de comunicar-ho a l'AMPA i obtenir així l'assignació personal de l'armariet. Informació i full de reserva aquí.

Activitats extraescolars. Oferim als socis la possibilitat d’una varietat d’activitats extraescolars. Informació i documents de les activitats extraescolars.

Reutilització i distribució dels llibres de text. Hi ha un acord entre el centre, l’AMPA i l’empresa Iddink per la utilització de llibres reciclats. Formulari Iddink
Tanmateix l’AMPA rep peticions de mares i pares interessats en re-vendre els llibres usats.

Biblioteca.  L’AMPA col·labora amb el centre en la creació del fons de la biblioteca i en la seva dinamització perquè sigui una veritable eina de treball i a la vegada un espai d’accés a ordinadors per aquells/aquelles alumnes i les seves famílies que ho vulguin o ho necessitin. L’AMPA valora i aposta per donar suport al Pla de lectura del centre com a tret metodològic i pedagògic de treball del nostre institut.

Reunions periòdiques amb la direcció. Per tal de treballar conjuntament i assolir els objectius comuns que compartim, fem aquestes reunions on podem compartir preocupacions, propostes, neguits, solucions,… 

Servei de mediació. És una eina que oferim per ajudar en la resolució de conflictes dins el marc de la cooperació i la negociació. És una línia de treball que neix des de la Direcció del centre i que té tot el nostre suport. Si teniu qualsevol conflicte a resoldre poseu-vos en contacte amb l’AMPA, ampaieslamardelafrau@gmail.com Títol: Mediació

Mobilitat. Es treballa per millorar la mobilitat del voltant del centre. (Carril bici, rampes d’accés, marquesines a les parades de bus,...)

Tots junts podem aconseguir moltes coses. Fes-te soci de l’Ampa, pels teus fills!


Comentaris

Destacats

BENVINGUTS

Benvolgudes famílies des de l’AMPA de l’Institut La Mar de la Frau us volem donar la benvinguda al centre. Aquí us avancem alguns aspectes que pensem us poden ser útils per començar el nou curs.  Llibres de text reciclats : Si necessiteu comprar o llogar llibres de text, l’AMPA i l’Institut col·laborem amb una empresa que es diu IDDINK. Si necessiteu fer una comanda cliqueu aquí . Armariets : Des de l’AMPA es posa a disposició del alumnes armariets per desar el material personal.  Per poder llogar un armariet s’ha de ser soci de l’AMPA.   El cost de l’armariet és de 10 euros anual i es demana una fiança de 10 euros que serà retornada quan ja no es vulgui fer-ne ús. Aquestes són les normes del lloguer i ús dels armariets. Per fer la reserva cal omplir el document i fer el seu pagament. Un cop fet, és imprescindible que PASSEU PER L'OFICINA DE L'AMPA PER L'ASSIGNACIÓ DEL VOSTRE ARMARIET. Agendes : Per tal de recollir diners pel viatge de final de l’ESO,

NOVA WEB AMPA

Aquest mes estrenem nova web i per tant anirem incorporant noves millores a mesura que veiem el seu funcionament. Qualsevol opinió serà ben rebuda i considerada. Gràcies.

Graduació alumnes 4t ESO

Aquest curs no s’ha pogut realitzar la festa de graduació dels alumnes de 4t d’ESO, tal i com estem acostumats a fer, degut a  la normativa  per la Covid-19. Tot i això, el passat divendres 3 de juliol es va fer una trobada dels tutors i l’equip directiu amb les alumnes i els alumnes que acaben el cicle d’ESO. Els han rebut en grups de 15, segons permet la situació actual. Van poder recordar els quatre anys de l’ESO amb el vídeo preparat pels tutors i tutores, es va fer entrega de l’orla de part de l’AMPA i finalment es van acomiadar d’aquells companys i companyes  que marxen de l’Institut en acabar aquesta etapa.  Us desitgem un bon estiu a tots i totes i ens retrobem al setembre al començament del nou curs acadèmic 2020-21.  BON ESTIU!!!!!