UNEIX-TE A L'AMPA

Benvolguda sòcia i benvolgut soci.

Per tal de continuar amb l'activitat de la nostra AMPA necessitem la vostra participació. La junta està formada per 9 persones que porten a terme totes les tasques amb ajuda d'algunes col·laboradores. Ara hi ha 4 d'aquestes 9 persones que deixen la junta. 

Cal, doncs trobar relleu per aquestes persones. Els càrrecs que calen renovar són la presidència, la vicepresidència, la vicesecretaria i una vocalia.

Si voleu ser membres de la junta envieu un correu a ampaieslamardelafrau@gmail.com indicant el vostre nom i cognom i el vostre telèfon.

També podeu participar en la nostra AMPA formant part de les diferents comissions de treball de l'AMPA com a col·laboradores:

🔊Escola inclusiva: Comissió encarregada de vetllar per tal que tot l'alumnat tingui les mateixes oportunitats d'aprenentatge al centre i que tingui totes les seves necessitats educatives cobertes i amb recursos adequats. Sense vocal.

🏬Infraestructures: Comissió encarregada de vetllar per millorar el tema de les infraestructures del centre. Sense vocal.

📚Biblioteca: Comissió mixta on participen docents i famílies i decideixen els diferents projectes que es porten a terme a la biblioteca escolar. Sense vocal.

📡Comunicació: Comissió encarregada de les comunicacions internes i externes de l'AMPA.

🌳Escola verda: Comissió mixta on participen docents, alumnes i famílies i decideixen els diferents projectes que es tiren endavant relacionats amb l'aula verda, la sostenibilitat, el canvi climàtic i la salut ambiental.

🗄️Armariets: Comissió encarregada de la gestió del lloguer dels armariets i del seu manteniment. Sense vocal.

🎉Festes: Comissió encarregada de acompanyar a les famílies de 4t ESO en la recaptació de diners pel viatge i de coordinar juntament amb les tutores les graduacions.

🙋🏼‍♀️Delegades de classe: Comissió encarregada de coordinar i gestionar les delegades de classe.

📋Serveis a les famílies: Comissió encarregada d'organitzar les extraescolars, el voluntariat de famílies, l'escola de famílies i la venda de llibres d'Iddink. Sense vocal.

🚗Mobilitat: Comissió encarregada de fer propostes per a millorar el tema de la mobilitat al centre. Sense vocal.

Si voleu participar en alguna d'aquestes comissions, cal que envieu un correu a ampaieslamardelafrau@gmail.com indicant el vostre nom i cognom, el vostre telèfon i la comissió en la que voleu participar.

Juntes som més fortes💪💪💪 Junts som més forts

Si no aconseguim incorporar noves persones a la junta i a les comissions, no podrem portar a terme totes aquestes tasques. 

Cap d'elles suposa ocupar molt del nostre temps i tampoc cal una contínua presencialitat, moltes d'aquestes tasques es poden preparar a casa. 

La vostra implicació és clau per la continuïtat de l'AMPA, per la millora de la qualitat educativa del nostre centre i per l'èxit educatiu de tots els nostres fills i filles.

Vinga, som-hi!, tu comptes!, tu sumes!, TOTES I TOTS SOM AMPA!