Passa al contingut principal

BENVIGUDA AL CURS 2021-2022

Benvolgudes famílies, des de l’AMPA de l’Institut La Mar de la Frau, us volem donar la benvinguda al centre.

A la pàgina web de l’Institut http://lamardelafrau.net  trobareu un apartat on hi ha tota la informació relacionada amb l’AMPA; membres, funcionament, acords, serveis, notícies, etc.

Aquí us avancem alguns aspectes que pensem us poden ser útils per començar el nou curs.

Llibres de text reciclats: Si necessiteu comprar o llogar llibres de text, l’AMPA  i l’Institut col·laborem amb una empresa que es diu IDDINK.

Si necessiteu fer una comanda a aquesta empresa cliqueu aquí.


Armariets: Des de l’AMPA es posa a disposició del alumnes armariets per desar el material personal.

Per poder llogar un armariet s’ha de ser soci de l’AMPA.

La quota anual de l’armariet és de 15 euros i a més es demana una fiança de 10 euros  que serà retornada quan ja no es vulgui fer-ne ús i s'entreguin les claus correponents.

Aquestes són les normes del lloguer i ús dels armariets.

Per fer la reserva cal omplir el document i fer el seu pagament. 

Cal ADJUNTAR el FULL DE PAGAMENT (i haver realitzat el PAGAMENT de la quota de SOCI). 


Agendes: Per tal de recollir diners pel viatge de final de l’ESO, els alumnes de 4t s'ocupen de la venda d’agendes escolars.

Per la teva reserva i posterior compra de l’agenda accedeix aquí.


FAMÍLIES!!!

Per tal de continuar funcionant ens cal la vostra col·laboració!!

Us podeu apuntar per formar part de la junta, com a col·laboradors puntuals, com a voluntaris d’activitats o bé com a delegats.

Ho podeu fer, trucant al telèfon de l’Institut 977 368 414 i demanant per l’AMPA, o enviant un correu electrònic a ampaieslamardelafrau@gmail.com o bé passant per la sala de l’AMPA a l’Institut, divendres de 11:00h a 12:00h.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-mail: ampaieslamardelafrau@gmail.com tel. 977 36 84 14

Comentaris

Destacats

GRADUACIÓ BAT 2020-21

Ha estat tota una aventura aconseguir que els alumnes de 2n de batxillerat tinguéssin una festa de graduació tan desitjada i merescuda. Després d'aconseguir l'autorització perquè els familiars poguessin assistir a l'acte, l'avís d'un canvi brusc de temps i la probabilitat de tempesta ens fa canviar d'ubicació l'acte (es passa a dins el gimnàs) i restringir el nombre d'assistents (2 persones per alumne).  Finalment tot ha anat molt bé. Hi van haver paraules de la directora i tutors pels alumnes, i paraules i regals dels alumnes pels professors. Ademès d'un especial missatge per la professora Isabel Llopis que es jubila. Es va fer entrega d'orles, fotografies i cintes. El grupet d'amics anomenats Peaky Blinders van amenitzar l'acte i finalment es van veure algunes imatges dels anys viscuts al centre, activitats i viatges.   Per motius sanitaris no hi havia autorització per oferir un aperitiu com altres anys s'ha fet. Però ha estat una g

Benvingudes famílies sòcies,

Us recordem que el proper DIMECRES 18 DE NOVEMBRE A LES 20.00h    convoquem l'Assemblea General Ordinària de l'AMPA Ins la Mar de la Frau. Aquest cop la reunió serà virtual. Aviat rebreu l'enllaç per poder accedir a la reunió. És molt important la vostra participació ja que hi han diverses coses a decidir i a proposar. La vostra assistència és clau pel bon funcionament de l'AMPA. Un dels punts de l'ordre del dia és la renovació de la junta. Ens agradaria poder comptar amb més persones que s'incorporin a la junta . Com més persones siguem, més diversitat d'opinions hi haurà i més capacitat de portar a terme projectes. Si voleu formar part de la nostra junta, envieu un correu abans de diumenge 15 de novembre. Per últim, us fem arribar tots els documents que s'han de votar en l'assemblea. Llegiu-los i feu totes les aportacions que cregueu oportunes, tant per correu, com durant la reunió de l'assemblea. Ens veiem aviat, encara que sigui virtualment