Passa al contingut principal

BENVIGUDA AL CURS 2021-2022

Benvolgudes famílies des de l’AMPA de l’Institut La Mar de la Frau us volem donar la benvinguda al centre.

A la pàgina web de l’Institut http://lamardelafrau.net hi ha un apartat on podreu trobar tota la informació relacionada amb l’AMPA; membres, funcionament, acords, serveis, notícies, etc.

Aquí us avancem alguns aspectes que pensem us poden ser útils per començar el nou curs.

Llibres de text reciclats: Si necessiteu comprar o llogar llibres de text, l’AMPA  i l’Institut col·laborem amb una empresa que es diu IDDINK.

Si necessiteu fer una comanda a aquesta empresa cliqueu aquí.

 

Armariets: Des de l’AMPA es posa a disposició del alumnes armariets per desar el material personal.

Per poder llogar un armariet s’ha de ser soci de l’AMPA.

El cost anual de l’armariet és de 15 euros i es demana una fiança de 10 euros  que serà retornada quan ja no es vulgui fer-ne ús.

Aquestes són les normes del lloguer i ús dels armariets.

Per fer la reserva cal omplir el document i fer el seu pagament. 

Cal ADJUNTAR el FULL DE PAGAMENT (i haver fet i ENTREGAT el PAGAMENT de la quota de SOCI). 

Un cop fet, passeu per l’oficina de l’AMPA per l’assignació del vostre armariet.


Agendes: Per tal de recollir diners pel viatge de final de l’ESO, els alumnes de 4t s'ocupen de la venda d’agendes escolars.

Per la teva reserva i posterior compra de l’agenda accedeix aquí.


FAMÍLIES!!!

Per tal de continuar funcionant ens cal la vostra col·laboració!!

Us podeu apuntar per formar part de la junta, com a col·laboradors puntuals, com a voluntaris d’activitats o bé com a delegats.

Ho podeu fer, trucant al telèfon de l’Institut 977 368 414 i demanant per l’AMPA, o enviant un correu electrònic a ampaieslamardelafrau@gmail.com o bé passant per la sala de l’AMPA a l’Institut, divendres de 11:00h a 12:00h.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-mail: ampaieslamardelafrau@gmail.com tel. 977 36 84 14

Comentaris

Destacats

BENVINGUTS

Benvolgudes famílies des de l’AMPA de l’Institut La Mar de la Frau us volem donar la benvinguda al centre. Aquí us avancem alguns aspectes que pensem us poden ser útils per començar el nou curs.  Llibres de text reciclats : Si necessiteu comprar o llogar llibres de text, l’AMPA i l’Institut col·laborem amb una empresa que es diu IDDINK. Si necessiteu fer una comanda cliqueu aquí . Armariets : Des de l’AMPA es posa a disposició del alumnes armariets per desar el material personal.  Per poder llogar un armariet s’ha de ser soci de l’AMPA.   El cost de l’armariet és de 10 euros anual i es demana una fiança de 10 euros que serà retornada quan ja no es vulgui fer-ne ús. Aquestes són les normes del lloguer i ús dels armariets. Per fer la reserva cal omplir el document i fer el seu pagament. Un cop fet, és imprescindible que PASSEU PER L'OFICINA DE L'AMPA PER L'ASSIGNACIÓ DEL VOSTRE ARMARIET. Agendes : Per tal de recollir diners pel viatge de final de l’ESO,

NOVA WEB AMPA

Aquest mes estrenem nova web i per tant anirem incorporant noves millores a mesura que veiem el seu funcionament. Qualsevol opinió serà ben rebuda i considerada. Gràcies.

Graduació alumnes 4t ESO

Aquest curs no s’ha pogut realitzar la festa de graduació dels alumnes de 4t d’ESO, tal i com estem acostumats a fer, degut a  la normativa  per la Covid-19. Tot i això, el passat divendres 3 de juliol es va fer una trobada dels tutors i l’equip directiu amb les alumnes i els alumnes que acaben el cicle d’ESO. Els han rebut en grups de 15, segons permet la situació actual. Van poder recordar els quatre anys de l’ESO amb el vídeo preparat pels tutors i tutores, es va fer entrega de l’orla de part de l’AMPA i finalment es van acomiadar d’aquells companys i companyes  que marxen de l’Institut en acabar aquesta etapa.  Us desitgem un bon estiu a tots i totes i ens retrobem al setembre al començament del nou curs acadèmic 2020-21.  BON ESTIU!!!!!