Passa al contingut principal

BENVINGUTS

Benvolgudes famílies des de l’AMPA de l’Institut La Mar de la Frau us volem donar la benvinguda al centre.
Aquí us avancem alguns aspectes que pensem us poden ser útils per començar el nou curs. 
Llibres de text reciclats: Si necessiteu comprar o llogar llibres de text, l’AMPA i l’Institut col·laborem amb una empresa que es diu IDDINK.
Si necessiteu fer una comanda cliqueu aquí.
Armariets: Des de l’AMPA es posa a disposició del alumnes armariets per desar el material personal. 
Per poder llogar un armariet s’ha de ser soci de l’AMPA.  
El cost de l’armariet és de 10 euros anual i es demana una fiança de 10 euros que serà retornada quan ja no es vulgui fer-ne ús.
Aquestes són les normes del lloguer i ús dels armariets.
Per fer la reserva cal omplir el document i fer el seu pagament. Un cop fet, és imprescindible que PASSEU PER L'OFICINA DE L'AMPA PER L'ASSIGNACIÓ DEL VOSTRE ARMARIET.
Agendes: Per tal de recollir diners pel viatge de final de l’ESO, els alumnes de 4t fan la venda d’agendes escolars.
Per la teva reserva i posterior compra de l’agenda accedeix aquí.
FAMÍLIES!!!
Per tal de continuar funcionant ens cal la vostra col·laboració!!
Us podeu apuntar per formar part de la junta, com a col·laboradors puntuals, com a voluntaris d’activitats o bé com a delegats.
Ho podeu fer trucant al telèfon de l’Institut 977.36.84.14 i demanant per l’AMPA, o escrivint un correu electrònic a ampaieslamardelafrau@gmail.com o bé passant per la sala de l’AMPA a l’Institut, divendres de 11:00 a 12:00.

Comentaris

Destacats

BENVIGUDA AL CURS 2021-2022

Benvolgudes   famílies,   des   de   l’AMPA   de   l’Institut   La   Mar   de   la   Frau,   us   volem  donar   la benvinguda al centre. A la pàgina web de l’Institut http://lamardelafrau.net   trobareu   un apartat on hi ha tota la informació relacionada amb l’AMPA; membres, funcionament, acords, serveis, notícies, etc. Aquí us avancem alguns aspectes que pensem us poden ser útils per començar el nou curs. Llibres de text reciclats : Si necessiteu comprar o llogar llibres de text, l’AMPA    i l’Institut col·laborem amb una empresa que es diu IDDINK. Si necessiteu fer una comanda a aquesta empresa cliqueu aquí . Armariets : Des de l’AMPA es posa a disposició del alumnes armariets   per desar   el material personal. Per poder llogar un armariet s’ha de ser soci de l’AMPA. La quota anual de l’armariet és de 15 euros i a més es demana una fiança de 10 euros  que serà retornada quan ja no es vulgui fer-ne ús i s'entreguin les claus

GRADUACIÓ BAT 2020-21

Ha estat tota una aventura aconseguir que els alumnes de 2n de batxillerat tinguéssin una festa de graduació tan desitjada i merescuda. Després d'aconseguir l'autorització perquè els familiars poguessin assistir a l'acte, l'avís d'un canvi brusc de temps i la probabilitat de tempesta ens fa canviar d'ubicació l'acte (es passa a dins el gimnàs) i restringir el nombre d'assistents (2 persones per alumne).  Finalment tot ha anat molt bé. Hi van haver paraules de la directora i tutors pels alumnes, i paraules i regals dels alumnes pels professors. Ademès d'un especial missatge per la professora Isabel Llopis que es jubila. Es va fer entrega d'orles, fotografies i cintes. El grupet d'amics anomenats Peaky Blinders van amenitzar l'acte i finalment es van veure algunes imatges dels anys viscuts al centre, activitats i viatges.   Per motius sanitaris no hi havia autorització per oferir un aperitiu com altres anys s'ha fet. Però ha estat una g

GRADUACIÓ 4t ESO CURS 2020-21

Amb molta alegria vam rebre la notícia de que es podrien celebrar les graduacions escolars amb assistència dels familiars. Les tasques de l'AMPA es van accelerar i els preparatius inicials es van modificar tot allò necessari per a rebre al públic en aquest día tan asenyalat per als alumnes. Finalment va sortir perfecte i tots ben guapos i guapes van escoltar les paraules de la directora, del professorat i d'altres companys i companyes.  Van gaudir de les actuacions i van rebre la seva orla i un detall de l'AMPA.  Per motius sanitaris no hi havia autorització per oferir un aperitiu com altres anys s'ha fet. Finalment es van fer multituts de fotografies de record amb amics i professorat.  Una gran festa. Felicitats alumnes de 4t ESO !!!!!